Thursday, 26 April 2012

Aku dah penat

Assalamualaikum

Pagi jumaat yang nyaman. Bangun pagi dengan sejuta harapan. Tapi harapan aku agak hancur. Aku memang dah agak benda ni berlaku sebab sebelum ni pun kawan aku penah cakap pasal tu. Cuma harapan aku terlalu tinggi.

Aku dah letih. Aku tak nak buat sesuatu mengikut arahan orang je. Kadang-kadang apa yang iba bapa kita tetapkan bukanlah pilihan yang terbaik untuk kita.

Aku tak tahu nak explain apa kat mak ayah aku. Aku dah tak berminat. Aduh, sakit kepala jap memikirkannya.

Aku online skype, dan FB dengan harapan Angah online. Aku nak cerita semuanya kat Angah tapi dia tak online.

Macam mana ni. Aku nak berhenti buat sesuatu yang aku tak suka, tapi macam mana nak explain kat parents.

S E K I A N   ~_~

Patutlah muka Korean semuanya macam patung

Patutlah pun. Main celop rupanya orang korea ni. No wonder la muka diorang cantik pun.


S E K I A N    ^_^

How to get a HIPSTER haircut

Kepada sesiapa yang nak ke kedai gunting rambut, anda tak perlu ke kedai lagi. Cara ini lebih cepat mudah dan berkesan...

Cara-caranya ialah:

LOL.

Memang cepat dan mudah kan??!!! Selamat mencuba~

S E K I A N    ^_^

Wednesday, 25 April 2012

Perempuan Memang Pelik

Assalamualaikum

Perempuan memang pelik. Aku pun perempuan jugak. Tapi aku tak ada la seteruk ni kot.. haha


Hanya lelaki tahu untuk menilai...

S E K I A N    ^_^

Monday, 23 April 2012

Siapa lagi cerewet ?

Assalamualaikum


Urmmm. Aku rasa ada betul gak dengan gambar kat bawah ni. Sebab aku sendiri macam tu bila ada orang orang ajak aku keluar.






Siapa lagi cerewet ?


LOL.
hahaha

S E K I A N    ^_^









Thursday, 19 April 2012

Line wi-fi

Assalamualaikum.

Lama betul aku tak update blog. Haa. Kat bawah ni aku nak share sikit pasal line wi-fi.


Line stage



LOL.
hahaha

S E K I A N    ^_^  

Friday, 13 April 2012

Zero tweets

Assalamualaikum.

Ini betul-betul. Bukan cubaan.



Urmm..


LOL.
hahaha

S E K I A N    ^_^  




Wednesday, 11 April 2012

Saya harap awak update blog saya lagi

Assalamualaikum


Akhirnya, keluar juga apa yang ITIK nak tulis. Setelah sekian lama aku paksa dia update blog aku. Akhirnya keluar juga...

Emm, not bad. Tapi aku tergelak sorang-sorang pulak. Padahal tak kelakar pun. Aku pun tak tahu kenapa aku gelak...

Hahahaha~
Good job. Lain kali update lagi ye. Sebab kadang-kadang aku pun malas nak update. Thanks sangat-sangat sebab dah tolong update-kan

nak tau post pertama ITIK?? 


S E K I AN   ^_^

Tak ada niat pun nak melucah

Assalamualaikum

Niat bukan nak melucah. Aku baru perasan. Actually budak-budak ni dah perasan dulu. Aku je yang lambat. HUH!!!

Opsss


Nak tau kat mana?? Search sendiri. Yang pastinya, ada di sekitar Shah Alam..


LOL.
hahaha

S E K I A N    ^_^


Tsunami & Gempa 8.7

Hari ni, kita semua dikejutkan dengan tsunami dan gempa bumi kat Acheh. Bukan je kat Acheh, kat uitm aku ni pun boleh rase gegaran tu. tapi tak lama pun, 5 minit je. Kat bawah ni, ada gambar yang korang boleh tgk. Detik-detik cemas gempa kat Acheh, Phuket dan Penang.




























Tuesday, 10 April 2012

Amazing !!

TEAM + WORK = more important 


S E K I A N   ^_^

Race VS Ballet


LOL~

S E K I AN   ^_^

Modern Family


Apa nak jadi dengan dunia zaman sekarang...
dah tak tahu asal usul...

R E N U N G - R E N U N G K A N L A H

S E K I A N   ^_^

Wednesday, 4 April 2012

Egg Photography

Kreatifnyaaa!!


Difference between WOMEN and MEN (1)


dah nama pun lelaki... macam ni laaa

S E K I A N   ^_^

PSSTTT~

PERHATIKAN BETUL_BETUL!!



korang mesti pernah buatkan??
tahan kentut dan lepaskan perlahan-lahan...

nasib baik duduk dekat kerusi yang menyerap kentut...


LOL
hahahaha

S E K I A N   ^_^

Difference between WOMEN and MEN

it is true??


LOL...

tak senonoh la lelaki ni... hahaha

S E K I A N   ^_^

Tuesday, 3 April 2012

Wa Caya Sama Luu!!

Assalamualaikum

tengah aku layan band favorite aku,
tiba-tiba aku ternampak video ni...

serius power beb kumpulan ni..
jangan pandang sebelah mata je tau..
bukan lagu pecah anak tekak je dia boleh bawak,
lagu Rolling In The Deep pun dia boleh bawak tau... 

aku tabik springgggg la!!!

JOM LAYAN

S E K I A N   ^_^

to BEE


itu yang terbaik

S E K I A N   ^_^

True Story

Antara yang pelik tentang perempuan..


tapi memang betul pun... 
sebab aku pun macam tu... hehehe

S E K I A N   ^_^

jANgan Baca

Assalamualaikum

Haaaccummm!!! (bersin)

perghh, berhabuk dah blog aku ni..
bukan setakat blog, FB and twitter aku pon dah berhabuk 1 meter..

nak mengharapkan maid bersihkan habuk blog aku ni memang tak geraknya la..

bukannya apa, aku busy dengan exam dan praktikal..
habis exam terus kene kerja..
tak menyempat pun nak balik kampung halaman menjenguk kerbau yang tengah merindui aku ni..

tiap-tiap hari mak aku call aku, "camne exam? camne praktikal?"


okeh jela mama.. cuma penat yang melampau masa praktikal tu..
nak kata banyak kerja tu tak jugak..
penat menunggu sebab tak ada kerja ada laa..

member aku yang sorang ni siap bangga semacam bila dapat kerja kat ward..
nak buat kerja pon berebut di sebabkan kerja yang begitu limit..
nak buat macam mana, kami dapat ward yang tak busy..

"kau ni kinah, dapat ward yang busy bising cakap penat..
dapat ward tak busy pun nak bising jugak ke??"


eh aku lagi suka ward yang busy la.. tak ada la aku menyengeh je kerjanya..

rakan seperjuangan (makan time!!)

tapi apa-apa pun, praktikal memang best (erkk, tipu je kot)

S E K I A N   ^_^